Δεμουρτζίδης: Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε 1 εκ.ευρώ για μελέτες ανακατασκευής κτιρίων στο πρώην στρατόπεδο “Παύλου Μελά”

Να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός για το πρώην στρατόπεδο “Παύλου Μελά”, περιμένει μετά τη χθεσινή συνάντηση, που είχε μαζί του, ο Δήμαρχος του ομώνυμου Δήμου, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, όπως είπε σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103,6.

Μιλώντας στη συνέντευξη, τόνισε, ότι «όπως πήραμε 460.000 από την προηγούμενη κυβέρνηση για να κάνουμε τη μελέτη ανακατασκευής του συγκεκριμένου κτιρίου (σ.σ. στην οδό Λαγκαδά), ο πρωθυπουργός χθες δεσμεύτηκε, ότι θα μας δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνουμε μελέτες για 3-4 ακόμη κτίρια, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού».

«Τα κτίρια πρέπει να αποδοθούν το συντομότερο, γιατί το κόστος ανακατασκευής μεγαλώνει», σημείωσε ο κ.Δεμουρτζίδης και πρόσθεσε, ότι γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν κτίρια και στο ΕΣΠΑ του 2021.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, τόνισε, ότι «ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε με τα μεγάλα προβλήματα και έδωσε κάποιες κατευθύνσεις», ενώ πρόσθεσε «έχω αποκομίσει την εντύπωση, ότι είναι τεχνοκράτης, που προσπαθεί αυτό, που λέει, να το κάνει».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More