Δενδροφυτεύσεις σε πάρκα του δήμου Θεσσαλονίκης

Δενδροφυτεύσεις σε τρία σημεία της πόλης πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου, η παράταξη «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας».


Οι δενδροφυτεύσεις έγιναν με συνεργασία και εποπτεία του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πάρκο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Αγίου Δημητρίου, στο πάρκο Παραλή στη Χαρίλαου και στο πάρκο της Αλάνας της Τούμπας (πλατεία Μικρασιατικού Ελληνισμού).

Οι υποψήφιοι δημοτικοί της παράταξης «Συνέργεια #πρώτα η πόλη μας» έστειλαν το μήνυμα τους για την ανάγκη ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

«Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από πράσινο. Δεν πρέπει να μένουμε θεατές σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας ώστε να συμβάλλει ο καθένας με τον τρόπο του στην προστασία του αστικού περιβάλλοντος της Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια # πρώτα η πόλη μας» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

Ο κ. Αηδονόπουλος προανήγγειλε και άλλες τέτοιες δράσεις.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More