Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το αγαπημένο αγχολυτικό της Σίας Κοσιώνη

Λίγο το μωρό στο σπίτι, λίγο οι ειδήσεις που τρέχουν, λίγο οι υποχρεώσεις του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, τώρα που έγινε Δήμαρχος Αθηνών, η Σία Κοσιώνη βρίσκεται διαρκώς σε μία κατάσταση στρες.

Όπως μας είχε δείξει στο παρελθόν, συχνά κάνει τη στάση του λωτού πριν το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ μόλις χθες μάς έδειξε ένα ακόμα αγαπημένο της αγχολυτικό. Ο λόγος για την άσπρη-γκρι γάτα του γραφείου, που λατρεύει να χαϊδεύει πριν κάτσει μπροστά από τις κάμερες για να μας ενημερώσει για τις ειδήσεις της μέρας. «H Καιτούλα μας ανέλαβε να με αποφορτίσει σήμερα λίγο πριν το δελτίο!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. Πολλές έρευνες στο παρελθόν, έχουν δείξει άλλωστε ότι η επαφή με τα ζώα μπορεί να μειώσει τα επίπεδα στρες στην καθημερινότητά μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες μέσω Instagram το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού άλλαξε ώρα. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό απο το να αλλάζεις διαρκώς χωρίς να αλλοιώνεσαι», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ. «Από την προσεχή Δευτέρα (16.9) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με νέα εικόνα και σε νέα ώρα, 19.50, αλλά με την ίδια πληρότητα και μαχητικότητα!», συνέχισε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More