Δεύτερη ηχηρή παραίτηση στο MEGA: Αλλη μία αποχώρηση μετά τον Καπουτζίδη

Διίστανται οι πληροφορίες για την παραίτηση της Ιζαμπέλας Σασλόγλου από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος του MEGA που οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή. Φήμες κάνουν λόγο για διαφωνίες με τον Πέτρο Μπούτο, ενώ υπάρχει και η διαρροή πως το στέλεχος παραιτήθηκε σε καλό κλίμα για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για τη δεύτερη παραίτηση εντός λίγων ημερών μετά από αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη από τη θέση του υπεύθυνου μυθοπλασίας. Κάποιες πληροφορίες επιμένουν για εξ’ αρχής προβληματική σχέση της Σασλόγλου με άλλα στελέχη του MEGA και ιδιαιτέρως με τον επικεφαλής διαχείρισης προγράμματος του σταθμού Πέτρο Μπούτο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο παλιό MEGA στο παρελθόν με την Σασλόγλου τότε να είναι και πάλι αυτή που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση έγινε σε καλό κλίμα για προσωπικούς λόγους και το στέλεχος είχε ενημερώσει εγκαίρως την ανώτερη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθηκόντά της. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου είχε και πάλι υποβάλει παραίτηση από τον τηλεοπτικό σταθμό One τον περασμένο Οκτώβρη λίγες εβδομάδες πριν το σήμα και η ταινιοθήκη του MEGA καταλήξουν μετά από πλειστηριασμό στην Alter Ego.

Τότε το θέμα την αποχώρησης δεν προχώρησε. Πληροφορίες μέχρι στιγμής για το πρόσωπο που θα την διαδεχθεί δεν υπάρχουν ωστόσο δεν δημιουργείται κάποιο κενό ή επείγουσα ανάγκη, καθώς από την πρώτη στιγμή που το κανάλι βγήκε και πάλι στον «αέρα» ισχυρός άνδρας στον τομέα του προγράμματος είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα τον ρόλο του διευθυντή προγράμματος.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More