Δηλώσεις Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου για το αποτέλεσμα: “Χάσαμε τη μάχη, όχι τον πόλεμο”

«Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εμφανίστηκε βέβαιος ότι «από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών».

«Η ΛΑΕ», πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να κάνει πίσω, να οπισθοχωρήσει, να λιποτακτήσει,  θα είναι και αύριο εδώ στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που είναι αναγκαίο να δοθεί».

Ακόμη, ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που πλαισίωσαν «με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του κόμματος «που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα και αντιμετώπισαν επιθέσεις που πάρα πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση».

Οι δηλώσεις της Ζ.Κωνσταντοπούλου

«Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών» υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτιμώντας ότι αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν τον λαό στο περιθώριο.

«Η αποχή δεν έχει αντιπροσώπευση. Ο λαός πρέπει να παλέψει για να ξαναέρθει στο επίκεντρο και να ανασχέσει τα μνημονιακά σχέδια» σημείωσε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More