Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων του Μετρό στον σταθμό Βενιζέλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε εφαρμογή από Τετάρτη 19 Ιουνίου λόγω έργων στο Μετρό, ενώ διάρκειά τους υπολογίζεται σε χρονικό διάστημα περίπου τριών μηνών.

Όπως ανακοινώνει η Αττικό Μετρό, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι  απαραίτητες για την ομαλή ολοκλήρωση των έργων, ενώ ζητά την κατανόηση των πολιτών.

Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου», οι οποίες βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, είναι αναγκαία η εφαρμογή πρόσθετων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως εξής :

1) Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο βόρειο τμήμα της οδού Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Εγνατία έως το ύψος του πεζόδρομου Κλεισούρας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πλέον μέσω των οδών Χαλκέων – Συγγρού –Αντιγονιδών. Επίσης καταργείται η υφιστάμενη διάβαση πεζών επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία.

2) Μετατοπίζεται η κίνηση από το αριστερό στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία.

3) Η κίνηση επί της οδού Εγνατία διατηρείται ως έχει.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα τεθούν σε εφαρμογή την ερχόμενη Τετάρτη (19 Ιουνίου 2019) και η διάρκειά τους υπολογίζεται σε χρονικό διάστημα περίπου τριών μηνών.

Η Αττικό Μετρό ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More