Διαμαντόπουλος: Να απαγορευθεί η διέλευση των βαρέων οχημάτων μέσα από Χαλάστρα-Άξιο-Σίνδο

Στο πλευρό των κατοίκων του δήμου Δέλτα που ζητούν να απαγορευθεί η διέλευση των βαρέων οχημάτων μέσα από Χαλάστρα-Αξιό-Σίνδο τάσσεται για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Μετά την ανακοίνωση του δήμου σχετικά με τη διέλευση βαρέων οχημάτων μέσα από τους οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιού και Χαλάστρας, αλλά και τη Σίνδο, ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, επικοινώνησε με τον νυν δήμαρχο Μ. Φωτόπουλο ώστε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Έχουμε επισημάνει από καιρό την απαράδεκτη διέλευση των βαρέων οχημάτων μέσα – στην κυριολεξία – από τα σπίτια μας. Ζητήσαμε μαζί με τους κατοίκους το αυτονόητο. Να απαγορευθεί η διέλευση, να μπουν οι σχετικές σημάνσεις και να ξεκινήσουν οι απαραίτητοι καθημερινοί έλεγχοι από την Τροχαία» τονίζει ο Αλ. Διαμαντόπουλος.

«Οι επανειλημμένες εκκλήσεις των δημοτών του δήμου Δέλτα και η πίεση προς την πολιτεία φαίνεται πως πιάνουν επιτέλους τόπο» προσθέτει.

«Ελπίζουμε και τα επόμενα βήματα να γίνουν πράξη από την Πολιτεία και να μην αποδειχθούν απλές προεκλογικές υποσχέσεις» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More