Διαψεύδει ότι “κατεβαίνει” με την Χρυσή Αυγή ο Μιχάλης Λεοντιάδης

Διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν για εμπλοκή του με το κόμμα της Χρυσής Αυγής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης.

Η Χρυσή Αυγή συμπεριέλαβε το όνομα του παλαίμαχου παίκτη του Δικεφάλου ως υποψήφιο βουλευτή με την β’ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, δίπλα από το όνομά του αναφερόταν και η επαγγελματική του ιδιότητα, ως παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργης Σαββίδης, μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και γιος του Ιβάν Σαββίδη (πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ), έπειτα και από αυτή την εξέλιξη, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, με πιθανό αποδέκτη τον παλαίμαχο άσο, γράφοντας “ΠΑΟΚ, ΠΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ”.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε στο metrosport.gr, τονίζοντας πως δεν είναι αληθινά αυτά τα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι υποψήφιος με κανένα κόμμα.

«Μου έκαναν μία τηλεφωνική κρούση ένα βράδυ πριν από λίγες μέρες, όμως ποτέ δεν συμφώνησα, ούτε υπέγραψα κάποιο έγγραφο και απορώ πως βρίσκεται το όνομά μου στη λίστα της Χρυσής Αυγής. Δεν τους ξέρω καν τους κυρίους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή έσβησε το όνομά του από την ανακοίνωση των υποψηφίων, έπειτα και από αυτές τις δηλώσεις του.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More