Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Επιστολή Κουτσοχήνα σε βουλευτές της ΝΔ για το επίδομα

Την στήριξη από τους βουλευτές και τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη ζητά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθης Κουτσοχήνας, για το επίδομα των 800 ευρώ.

Ειδικότερα, επιστολές προς όλους τους βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος (που στην πλειοψηφία τους είναι δικηγόροι και μέλη του Δ.Σ.Θ) , αλλά και στο γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, έστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Στάθης Κουτσοχήνας, μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις προηγούμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να επανεξεταστεί το θέμα στήριξης των δικηγόρων με το ποσό των 800 ευρώ ,από την κυβέρνηση, ως πληττόμενου κλάδου μετά την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας από τον ιό covid-19.

Στο κείμενο της Επιστολής ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. αναφέρει την απόφαση που έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων, η οποία συνεδρίασε ,μέσω τηλεδιάσκεψης, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα μέτρα στήριξης των πληττόμενων κλάδων και την εξαίρεση των δικηγόρων από τα μέτρα αυτά.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος τόνισε ότι:”Οι δικηγόροι θα συνεχίσουν να είναι παρόντες με κάθε τρόπο και μέσο, στην προσπάθεια της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας που δοκιμάζει τη χώρα, αλλά πρέπει οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι με το κλείσιμο των δικαστηρίων καθώς και των κτηματολογίων, υποθηκοφυλακείων και τη λήψη μέτρων για ελεγχόμενη κυκλοφορία, οι δικηγόροι έχουν απολέσει κάθε μορφή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και άρα κάθε πιθανή πηγή εσόδων”!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More