Δολοφονία Γραικού: Η παρουσίαση της στυγερής δολοφονίας από την Αστυνομία (VIDEO)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την παρουσίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού, από τον διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Νικόλαο Ζησιμόπουλο.

“Ο δράστης είχε εξεταστεί αρχικά και ήταν στον κύκλο των υπόπτων της Αστυνομίας. Ερευνήθηκαν όλες οι πτυχές. Πήγαμε σε 40 μάντρες αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Γραικού ήταν σε κάποια μάντρα. Οι έρευνες οι δικές μας διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία. Η αστυνομική έρευνα, όμως, δεν σταμάτησε ποτέ. Η υπόθεση δεν έκλεισε ποτέ”, είπε ο κ. Ζησιμόπουλος.

Αναφερόμενος στο χώρο, όπου βρέθηκαν η σορός και το όχημα του θύματος, ο κ. Ζησιμόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο που έδρασε ο δράστης: “Αφού άνοιξε με σκαπτικό μηχάνημα μια τρύπα έριξε μέσα το αυτοκίνητο, αφού πρώτα το αναποδογύρισε με τον γερανό”, είπε ο Νίκος Ζησιμόπουλος και συνέχισε: “Ο δράστης έριξε αρχικά χώμα και έθαψε τον έμπορο κρεάτων και το αυτοκίνητό του και μετά έριξε μεγάλο όγκο από ακαθαρσίες”.

Όσον αφορά στα αίτια της δολοφονίας είπε ότι “φέρεται να υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους”, ενώ για τον τρόπο που έγινε η δολοφονία ανέφερε ότι “από την έρευνα προκύπτει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για να τον σκοτώσει. Το θύμα πήγε πρώτο στο στάβλο και συναντήθηκε εκεί με τον δράστη. Ο δράστης από την αρχή που τον εξετάσαμε είχε αναφέρει την διαδρομή που ακολούθησε και ότι έφυγαν χωριστά. Σε βάρος του δράστη είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά το παρελθόν, αλλά δεν το γνώριζε η υπηρεσία. Το θύμα είχε πουλήσει στον δράστη κάποια από τα ζώα που είχε στη μονάδα. Φέρεται να είχε εξοφληθεί το ποσό για την αγορά”, πρόσθεσε ο στρατηγός.

“Όταν εντοπίστηκε το όχημα και προσήχθη στην υπηρεσία μας αποδέχτηκε ότι αυτός αρχικά είχε θάψει το αυτοκίνητο εκεί και στη συνέχεια είπε: “εγώ το έκανα” και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο”, υπογράμμισε ο διευθυντής Ασφαλείας.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία:

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More