Δυσφορία Ζέρβα για καθυστερήσεις σε έργα στα “Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου”

Έκανε αυτοψία και ζήτησε να κατατεθεί νέο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών και να τηρηθεί απαρέγκλιτα

Αυτοψία στα “Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου” έκανε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται εκεί και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης κυριάρχησε έντονος προβληματισμός για την πορεία εκτέλεσης των έργων, καθώς παρατηρείται στασιμότητα στην ολοκλήρωση των υδραυλικών έργων αποχέτευσης ομβρίων, ύδρευσης και άρδευσης που πραγματοποιούνται παράλληλα με τις εργασίες αντικατάστασης του φωτισμού.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί πως οι καθυστερήσεις αποτελούν απόρροια της συνολικής κατάστασης που επικράτησε στο Δήμο, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες πριν από τις εκλογές.

Ο δήμαρχος ζήτησε την άμεση κατάθεση του νέου χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των εργασιών και έδωσε την εντολή να τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Στην αυτοψία που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, τον Κ. Ζέρβα συνόδευαν οι κ. Δημήτριος Μήτρου, επιστημονικός σύμβουλος του δημάρχου και Νίκος Μεσημέρης, διευθυντής της επιβλέπουσας υπηρεσίας του έργου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More