Δωρεά από τον Ιβάν Σαββίδη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Η πανδημία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχει οδηγήσει σημαντικούς επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν την στήριξη της δημόσιας υγείας.

Ο άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε και προχώρησε σε μια δωρεά προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων απαραίτητων ιατρικών υλικών, που είναι αναγκαία για τους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον ιό του κορωνοϊού, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση στήριξης της δημόσιας υγείας καθώς στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει δωρεάν υπερσύγχρονα μηχανήματα μετατρέποντας την κλινική σε κέντρο-πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More