Δ. Δέλτα: Βράβευση μικρών μαραθωνοδρόμων από το δήμαρχο (ΦΩΤΟ)

Έτρεξαν δύο χιλιόμετρα και κατάφεραν να  κλέψουν τις εντυπώσεις  οι μικροί μαραθωνοδρόμοι από τα Κύμινα που πήραν μέρος στον μαραθώνιο ζωής που ήταν αφιερωμένος στην Παγκόσμια ημέρα Παιδιού και στην Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών που διοργάνωσε ο Κ.Π.Ο.Δ.Δ. Δήμου Δέλτα.

Οι λιλιπούτειοι δρομείς  του νηπιαγωγείου Κυμίνων που ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία μαραθωνοδρόμοι  δεν τερμάτισαν πρώτοι, έδωσαν όμως το παράδειγμα με την μαζική τους παρουσία και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και τους δρομείς.

Ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, επισκέφτηκε τα παιδιά στο σχολείο τους στα Κύμινα και τους έδωσε ο ίδιος τα μετάλλια για τη συμμετοχή τους.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και μίλησε  για τα οφέλη του αθλητισμού παροτρύνοντας τα να αρχίσουν να αθλούνται από  και να συμμετέχουν στα προγράμματα του δήμου Δέλτα για τον Αθλητισμό. Ο δήμαρχος Δέλτα δήλωσε ενθουσιασμένος από τα όσα του περιέγραψαν οι μικροί μαθητές για την εμπειρία από τον μαραθώνιο.

Βραβεία στους μαθητές έδωσε και ο αντιδήμαρχος  Αγροτικής Ανάπτυξης Φάνης Αλμπάνης. Ο δήμαρχος βράβευσε με πλακέτα και τη δρομέα μαθήτρια του δημοτικού η οποία κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου τραυματίστηκε στο χέρι.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι  στη διαδρομή δύο χιλιομέτρων που  άρχισε από το 2 δημοτικό σχολείο Κυμίνων και κατέληξε στο Π.Π.Κ.Ν. Μαλγάρων  πρώτος  τερμάτισε ο Δημήτρης Στριγγάρης από την Αθήνα με χρόνο 8 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More