Δ. Δέλτα: Ημέρες θηλασμού, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Δέλτα Βούλα Ελευθεριάδου σε συνεργασία με τις μαίες του Κέντρου Υγείας Διαβατών διοργάνωσε ημέρα μητρικού θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Διαβατών με τη συμμετοχή μητέρων βρεφών αλλά και εγκύων που συμμετείχαν για να ενημερωθούν για τα οφέλη του θηλασμού στα βρέφη.

Στο μεταξύ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλάστρας από τις μαίες του Κ.Υ Χαλάστρας με το μήνυμα: «Ενδυναμώνουμε τους γονείς-Διευκολύνουμε τον μητρικό θηλασμό». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δέλτα σε συνεργασία με το ΕΠ.ΑΛ Χαλάστρας και τον Σύλλογο Γυναικών Χαλάστρας.

«Ο στόχος μας είναι η αφύπνιση της κοινωνίας του δήμου Δέλτα για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού και η στήριξη των νέων μητέρων που ξεκινούν να θηλάζουν τα μωρά τους ώστε να μάθουν την μητρική τέχνη του θηλασμού, και τα οφέλη της με την υποστήριξη των ειδικών από τις οποίες εκτός από γνώση παίρνουν δύναμη και κουράγιο», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Δέλτα Βούλα Ελευθεριάδου και ευχαρίστησε τις μαίες για τη συμβολή τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More