Δ. Δαγκλής για παρκαρισμένα οχήματα στη Δωδεκανήσου: «Δεν θα σταματήσουμε, δεν είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα»

Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα στα θέματα δημοτικής αστυνόμευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δαγκλής, στον Focus Fm και στην εκπομπή Διπλός Ελληνικός, ο έλεγχος και η σκούπα που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί για παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Δωδεκανήσου δε θα αποτελέσουν μεμονωμένες ενέργειες αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες.

«Ξεκινήσαμε από έναν άξονα που είναι κομβικός για την πόλη, βοηθάει πολύ να είναι καθαρός, φυσικά θα συγκρουστούμε με μία νοοτροπία πολλών ετών όπου ο πολίτης στάθμευε γιατί του το επιτρέπανε, γιατί το ανεχόταν, γιατί δεν ασχολούνταν κανένας. Σε κάθε περίπτωση αυτό τελείωσε σήμερα».

Ο δημοτικός σύμβουλος σε θέματα δημοτικής αστυνομίας δεσμεύτηκε πως πολύ σύντομα μετά την Πολυτεχνείου και την Δωδεκανήσου, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στην οδό Αγίου Δημητρίου.

«Δεν θα σταματήσουμε, δεν είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα, ξεκινήσαμε από τα δύσκολα και είναι και πολιτική βούληση» είπε, συμπληρώνοντας πως σκοπός είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη όμορφη, ανθρώπινη και λειτουργική.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More