Δ. Θερμαϊκού: Η επιχείρηση “Sun Beach Hotel” δεν θα φιλοξενήσει πρόσφυγες – μετανάστες

Με επιστολή το “Sun Beach Hotel” ξεκαθάρισε στον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή ότι δεν θα είναι στις επιλέξιμες επιχειρήσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

«Σε συνέχεια των αντιδράσεων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, της Δημοτικής Αρχής, αλλά και τοπικών οργανώσεων, η επιχείρηση “Sun Beach Hotel” δε θα είναι στις επιλέξιμες επιχειρήσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών», ανέφερε η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού με τη σειρά, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook της εξής ανακοίνωση: “Τα επιχειρήματα μας ισχυρά και η παρέμβαση μας έγκαιρη. Απέτρεψε την φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή μας, η διεύθυνση του ξενοδοχείου με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Ενημερώνει ότι δεν θα δεχθεί πρόσφυγες – μετανάστες. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου βεβαιώνει ότι δεν Θα υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με Τους ανάλογους οργανισμούς”.

Τα επιχειρήματα μας ισχυρά Και η παρέμβαση μας Έγκαιρη. Απέτρεψε την φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή μας, η διεύθυνση…

Gepostet von ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ am Mittwoch, 20. Mai 2020

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More