Δ. Θεσσαλονίκης: Καταγγελία εργαζομένων για έλλειψη προστασίας από τον δήμο κατά του κορωνοϊού

Για έλλειψη μέσων προστασίας από τον κορωνοϊό κάνουν λόγο εργαζόμενοι στο εργοτάξιο καθαριότητας Ευαγγελίστριας του δήμου Θεσσαλονίκης, εξαπολύοντας τα πυρά τους προς τη διοίκηση του δήμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Εργαζόμενες και εργαζόμενοι από το εργοτάξιο καθαριότητας Ευαγγελίστριας του δήμου Θεσ/νίκης, στέλνουν μήνυμα διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση Ζέρβα και την κυβέρνηση για την έλλειψη μέσων προστασίας από την επιδημία (σημείωση:και τα αδιάβροχα που φορούν οι συνάδελφοι τα αγόρασαν οι ίδιοι, δεν τους τα χορήγησε καμιά υπηρεσία).

Η διοίκηση Ζέρβα με επικοινωνιακά παιχνίδια και παραμύθια προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες που έχει για την έλλειψη μέσων προστασίας. Ποντάρει αυτή την περίοδο και στο φιλότιμο και τη συνείδηση των εργαζομένων. Που δεν αντιδρούν με πιο δυναμικό τρόπο, ούτε αρνούνται εργασία όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν όταν δεν τους χορηγούνται μέσα προστασίας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ο λαός της πόλης ειδικά αυτή την περίοδο έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη δουλειά τους. Καλούμε τους συναδέλφους στα εργοτάξια και στους χώρους δουλειάς να πραγματοποιήσουν ανάλογες διαμαρτυρίες. Να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο στο email sofr-a@otenet.gr ή στη σελίδα fb της ΔΑΣ δ. Θεσ/νίκης”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More