Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Έκλεψαν φυτά που μαθητές και Δήμος φύτεψαν έξω από Πολιτιστικό Κέντρο! (ΦΩΤΟ)

Ασυνείδητοι έκλεψαν τα φυτά που πριν από λίγες ημέρες μαθητές και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου φύτεψαν σε παρτέρι έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο στο Κορδελιό, επί της οδού Μοναστηρίου.

Την κλοπή έκανε γνωστή με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Χρήστος Δεμερτζής, αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

δήμος Κορδελιού Ευόσμου, κλοπή

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Πριν λίγο καιρό το τμήμα πρασίνου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία πολιτισμού αλλά και με την συμμετοχή μαθητών προχώρησε στην φύτευση φυτών μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό μοναστηριού στη δημοτική ενότητα Κορδελιού, δημιουργώντας μια ευχάριστη εικόνα. Δυστυχώς όμως αυτή η εικόνα δεν κράτησε για πολύ καθώς κάποιοι συμπολίτες μας ξερίζωσαν και πήραν τα φυτά για τις δικές τους αυλές. Οι γειτονιές μας είναι οι αυλές των σπιτιών μας. Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε και να προστατεύουμε καθετί δημόσιο“.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More