Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: ΜΗΝ ρίχνετε ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου καλεί τους δημότες τουν α μην πετάν τα ανακυκλώσιμα υλικά τους στους μπλε κάδους για λίγο, λόγω νέας βλάβης στο ΚΔΑΥ Ιωνίας.

Ειδικότερα, το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Ιωνίας ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρής τεχνικής βλάβης στον βασικό του εξοπλισμό, διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του μέχρι νεοτέρας και ως εκ τούτου είναι αδύνατη η παραλαβή εισερχόμενων ανακυκλώσιμων υλικών από Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζητά την κατανόηση των δημοτών για το πρόβλημα, απευθύνοντας έκκληση να μην απορρίπτουν στους μπλε κάδους τα προς ανακύκλωση υλικά τα επόμενα εικοσιτετράωρα, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την ομαλοποίηση της λειτουργίας του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΚΔΑΥ Ιωνίας, η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει το νωρίτερο έως το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More