Δ. Λαγκαδά: Ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο μετά τη χιονόπτωση (ΦΩΤΟ)

Ομαλά πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά, μετά την έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε από νωρίς τα ξημερώματα.

Οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοικτοί, όπως και το ορεινό επαρχιακό δίκτυο.
Για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην κυκλοφορία των ΙΧ επιχείρησαν από νωρίς το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Λαγκαδά. Ειδικότερα, επιχείρηση αποχιονισμού των δρόμων και ρίψη αλατιού έγινε στις Δημοτικές Ενότητες Καλλινδοίων, Βερτίσκου, Λαχανά και Κορώνειας και σε τμήματα του ορεινού δικτύου Ζαγκλιβερίου – Πετροκέρασων – Βερτίσκου.

Στις περιοχές όπου σημειώθηκαν τα εντονότερα προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης, βρέθηκε από το πρωί ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Προκοπίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Στέλιο Μπρατάνη, ο οποίος και συντόνισε την επιχείρηση αποχιονισμού των δρόμων.

Λαγκαδά,

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More