Δ. Παύλου Μελά: Εκπαιδευτική ημερίδα για το ρόλο του στρατοπέδου Παύλου Μελά στα χρόνια της Κατοχής (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μνήμη, Μνημεία, Ανάμνηση: Συζητάμε με τα παιδιά ιστορίες από το Στρατόπεδο Παύλου Μελά κατά τη διάρκεια της Κατοχής», διοργανώνεται από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά, ενημερωτική ημερίδα, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρες  12.30 – 14.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στην οδό Λαγκαδά 221, στη Σταυρούπολη.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές (Στράτος Δορδανάς, Νίκος Βαλασιάδης, Βασιλική ΠαπαγεωργίουΣπύρος ΛαζαρίδηςΣταυρούλα Μαυρογένη) θα αναφερθούν στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά, μέρος της ιστορίας της πόλης μας, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου,  αλλά και αργότερα, κατά την περίοδο του εμφυλίου.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η Σταυρούλα Μαυρογένη, και αναπτύσσεται σε δύο σκέλη και σε δύο προτεινόμενες δράσεις.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης σας καλούν να παρακολουθήσετε την ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Το πρόγραμμα:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More