Δ. Πυλαίας Χορτιάτη: Δωρεά της Toyota για την στήριξη “Βοήθεια στο Σπίτι”

Με την «δωρεά-ζωής» των 150 οχημάτων σε δήμους όλης της χώρας η Toyota ΕΛΛΑΣ, ενισχύει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ένα από αυτά παρέλαβε πρόσφατα και ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με την αντιδήμαρχο Ελένη Γιαννούδη και την Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠ Χρύσα Χατζηστουγιάννη και τους συνεργάτες τους.

“Είμαι βέβαιος πως τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν αυτά τα οχήματα θα είναι τα πιο ….καλοτάξιδα. Θα καλύψουν τόσο τις χιλιομετρικές αποστάσεις, όσο κυρίως τις κοινωνικές και συναισθηματικές αποστάσεις που δυστυχώς έχουν μεγαλώσει λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε για τον κορωνοϊό”, δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αυτά τα οχήματα θα φτάσουν στο κατώφλι ανθρώπων ευάλωτων, που περιμένουν την «Βοήθεια στο Σπίτι» για τα φάρμακά τους, τα τρόφιμά τους, για μια ανθρώπινη καλημέρα!

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να στηρίζουμε και να φροντίζουμε  τους συμπολίτες μας και ως τοπική αυτοδιοίκηση   αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η κρίση της πανδημίας”, σημείωσε.

Ο κ. Καϊτεζίδης ευχαρίστησε την Τoyota Ελλάς και τον εδώ αντιπρόσωπό της για την ευγενική δωρεά και την συμβολή της με αυτήν την σπουδαία δράση της στην μάχη με τον κορωνοϊό, γι’ αυτή τη «συμμαχία αγάπης».

“Ευχαριστούμε όμως και την ΕΔΑ ΘΕΣΣ που με την ευαισθησία της στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δήλωσε ακόμη μια φορά παρούσα με την αποστολή υγειονομικού υλικού αλλά και δωροεπιταγών για τους ευάλωτους συμπολίτες μας”, ανέφερε.

“Τέλος στο πρόσωπο της συμπολίτισσας Βίκυς Χατζησπύρου τιμούμε το μεγαλείο του κάθε ανώνυμου εθελοντή. Μέσα από την ατομική της επιχείρηση Hangermou έραψε και πρόσφερε για τις ανάγκες των εργατών της καθαριότητας χειροποίητες μάσκες ατομική προστασίας. Τέτοιες στιγμές η ιδιωτική πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Τέτοιες πράξεις επώνυμων και ανώνυμων πρωταγωνιστών αξίζουν τον θαυμασμό και τα θερμά συγχαρητήρια από όλους μας!”, κατέληξε ο δήμαρχος.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More