Δ. Ωραιοκάστου για αντιμετώπιση χιονιά: Τα καταφέραμε!

Ενώ οι κάτοικοι στο δήμο Ωραιοκάστρου αποκλείστηκαν από τα χιόνια και δοκιμάστηκαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, η διοίκηση του δήμου με ανάρτησή της στη σελίδα του Δήμου στο Facebook υποστηρίζει ότι κατάφερε με επιτυχία να διαχειριστεί την κατάσταση.

Πολίτες, ωστόσο, με αναρτήσεις στα social media, αλλά και επικοινωνία που είχαν με τη Thesstoday.gr και την ωραιόκαστροtoday επέκριναν τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι στάθηκε αδύναμη να διατηρήσει ανοικτούς τους δρόμους και να διαχειριστεί το κύμα κακοκαιρίας.

Ακολουθεί το κείμενο της δημοτικής αρχής:

H ευθύνη της διοικητικής μέριμνας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας είναι έργο της διοίκησης,

Και διοικητική μέριμνα για τη διοίκηση του Δήμου ήταν η έγκαιρη η προμήθεια αλατιού αποχιονισμού και η έγκαιρη μίσθωση πρόσθετων μηχανημάτων αποχιονισμού, πριν μας βρει η κακοκαιρία.

Η διοίκηση του Δήμου το έκανε. Με ανοιχτές διαδικασίες διαγωνισμών.

Από τις διαδικασίες κέρδισε ο Δήμος εκπτώσεις αξίας 10.000,00 ευρώ! Πλήρωσε δηλαδή 10.000,00 ευρώ λιγότερα.

Τις τελευταίες ημέρες έριξε πολύ χιόνι. Είχαμε πολλά ανοικτά μέτωπα. Οι δυνάμεις συγκεκριμένες.

Τα καταφέραμε!

Όλοι οι πολίτες ομολογούν ως το μίνιμουμ πεδίο συμφωνίας: Τα καταφέραμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο Ωραιόκαστρο, στην Καλλιθέα, στη Μυγδονία.

Τα καταφέραμε στην πιο δύσκολη κατάσταση. Και για το λόγο αυτό είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας! Βέβαια τα καταφέραμε όχι γιατί πληρώσαμε. Τα καταφέραμε γιατί το προσωπικό του Δήμου εξέπληξε και όλους εμάς που του είχαμε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Η προσπάθεια του ήταν αυτή που έδωσε τις  λύσεις. Τους ευχαριστούμε .

Τα καταφέρμε γιατί και οι πολίτες συνεργάσθηκαν μαζί μας. Ευχαριστούμε όλες και όλους τους πολίτες για την κατανόηση και συνεργασία τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More