Δ. Ωραιοκάστρου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ένα εντατικό πρόγραμμα επισκευών και συντηρήσεων στα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου εξελίχθηκε το περασμένο διάστημα, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων εν όψει της έναρξης της καινούριας διδακτικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα εργασιών από βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μέχρι αποκατάσταση παιχνιδιών, επισκευές σε αίθουσες διδασκαλίας ή προληπτικούς ελέγχους στις μονάδες θέρμανσης και στα συστήματα πυρόσβεσης των σχολείων.

Την τελευταία εβδομάδα ο δήμος Ωραιοκάστρου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες για τον καθαρισμό των αύλειων χώρων όλων των σχολείων σε Καλλιθέα, Μυγδονία και Ωραιόκαστρο, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν σε ένα όμορφο και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα των αγιασμών των σχολείων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης θα παραστεί στους αγιασμούς του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου (08.30 π.μ.), των 1ου-2ου νηπιαγωγείων και 2ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου (09.00 π.μ.), του 1ου λυκείου Ωραιοκάστρου (09.50 π.μ.) και του γυμνασίου Καλλιθέας (10.30 π.μ.).

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More