Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια

Στο εργοτάξιο του δήμου και στο κτίριο όπου στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων, το οποίο υλοποιεί ο δήμος Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα πραγματοποιήθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις στο δημαρχείο και σε άλλα δημοτικά κτίρια, μεταξύ των οποίων το ΚΕΠ Ωραιοκάστρου, το κτίριο των κοινωνικών υπηρεσιών, το γραφείο του τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, το κτίριο «Παύλος Μελάς», κ.ά.

Τα ειδικά συνεργεία τα οποία έχει επιστρατεύσει ο δήμος Ωραιοκάστρου θα συνεχίσουν να εργάζονται και τις επόμενες ημέρες, καθώς ο προγραμματισμός του δήμου περιλαμβάνει τη διενέργεια προληπτικών απολυμάνσεων σε όλα τα δημοτικά κτίρια σε Καλλιθέα, Μυγδονία και Ωραιόκαστρο όπως και στους δημοτικούς χώρους άθλησης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More