Εγκαινιάζεται ο 6ος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παιδική Στέγη Ιωάννη και Αναστασίας Λαδένη» στα Μετέωρα

Ο 6ος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παιδική Στέγη Ιωάννη και Αναστασίας Λαδένη» στα Μετέωρα θα εγκαινιαστεί αύριο στις 11.30, στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως με Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης, στα Μετέωρα.

Την ακολουθία του Αγιασμού θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος θα δώσει τις ευλογίες του σε παιδιά και γονείς και θα απευθύνει χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσημη προσκεκλημένη η δωρήτρια κυρία Αναστασία Λαδένη και ο Πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Το Τμήμα Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, ετοίμασε πολλές εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους μικρούς φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση κουκλοθεάτρου με την ομάδα ΤΙΚ – ΝΙΚ.

Η σύγχρονη προσχολική στέγη που εγκαινιάζεται την Παρασκευή, θα υποδεχτεί 39 νήπια και βρέφη από αντίστοιχες οικογένειες που θα έχουν τη χαρά να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους και να ξεκινήσουν την αγωγή τους σε ασφαλείς και ποιοτικούς χώρους εκπαίδευσης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More