ΕΕΘ: Όχι στο λαθρεμπόριο λουλουδιών μέσα στο ΑΠΘ

Έκκληση στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και τα Δημοτική Αστυνομία να λάβουν μέτρα ώστε να παταχθεί το λαθρεμπόριο λουλουδιών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως έχει επανειλημμένα καταγγείλει το Ε.Ε.Θ., κατά τις ημέρες των ορκωμοσιών φοιτητών  εντός του Α.Π.Θ. παράνομοι πλανόδιοι μικροπωλητές πωλούν άνθη και ανθοδέσμες στους συγγενείς και οικείους των φοιτητών. Η διακίνηση αυτή γίνεται λαθραία, χωρίς οι πωλητές να πληρώνουν ΦΠΑ και φόρους ή να επιβαρύνονται από τα λειτουργικά έξοδα μίας επιχείρησης. Αποτελεί δηλαδή νόθευση του ανταγωνισμού και αθέμιτες πρακτικές σε σχέση με τις νόμιμες επιχειρήσεις του στεγασμένου εμπορίου.

Τα θέματα αυτά αναλύθηκαν σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ε.Ε.Θ. μεταξύ εκπροσώπων του και αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο κ. Εμμανουήλ Σύλλης, Πρόεδρος Τμήματος Επαγγελματιών ΕΕΘ, ο κ. Σάββας Κεσίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής του ΕΕΘ «ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», οι επαγγελματίες-ανθοπώλες μέλη του ΕΕΘ, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, κ. Συμεών Ζούπας, κ. Ηλίας Λαζαρίδης, η κα. Βασιλική Κουμλελή και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΘ κ. Παύλος Καζαντζίδης.

Την Ελληνική Αστυνομία εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Ντάκουλας, Αστυνόμος Β΄, Προϊστάμενος Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και τη Δημοτική Αστυνομία ο κ. Μιχαήλ Αλλαγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος Αστυνόμευσης.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More