Εισαγγελική παρέμβαση για το βίντεο με τον οπαδό που αναγκάζει μουσουλμάνο να κάνει τον σταυρό του
Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγε ημέρες στο διαδίκτυο. Οπαδός του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι αναγκάζει μετανάστη να κάνει τον σταυρό του και αυτός με τη σειρά του να προσπαθεί να προσευχηθεί στα ελληνικά.
Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Στέφανου Ζαρκαντζιά παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, την οποία θα κληθεί να φέρει εις πέρας το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί ο μετανάστης προκειμένου να καταθέσει, όπως επίσης το πλήρες περιεχόμενο του βίντεο για να εξεταστεί ενδελεχώς. Τα όποια αδικήματα προκύψουν από την έρευνα είναι σε συνάρτηση με τον αντιρατσιστικό νόμο.