Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων έως τέλη Μαρτίου

Την παράταση του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, έως το τέλος Μαρτίου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του ΕΣΘ:

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει την παράταση του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας, έως το τέλος Μαρτίου 2020.

Εάν εξαπλωθεί ο ιός, τότε η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και το ελληνικό σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που θα ακολουθήσουν σε αυτή την περίπτωση.

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, όπως μας προτρέπει η Κυβέρνηση, για να διευκολύνουμε το έργο όλων αυτών που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια για την μη εξάπλωση του συγκεκριμένου ιού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. 

Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» αφορά όλους μας, για να βοηθήσουμε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για τη διάσωσή μας.

Με αίσθημα ευθύνης ζητούμε από τις εμπορικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στην παραπάνω πρόταση και να παραμείνουν κλειστές έως τις 31 Μαρτίου 2020.

Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα υπάρξει στο μέλλον σχετική ενημέρωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More