Εντολή Μητσοτάκη για εξεύρεση πόρων για το στρατόπεδο Παύλου Μελά

Εντολές για να βρεθούν οι πόροι ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες που αφορούν το στρατόπεδο Παύλου Μελά έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

της Χριστίνας Μισιρλή

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, όπου συνομίλησαν για την εξεύρεση πόρων για τη χρηματοδότηση του πρώην στρατοπέδου.

“Έχω δώσει σαφείς εντολές να βρεθούν οι πόροι ώστε να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες μελέτες που αφορούν τα πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα κτίρια τα οποία βρίσκονται εντός του στρατοπέδου ώστε το έργο αυτό σε πλήρη ανάπτυξη να προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης έναν ποιοτικό πνεύμονα πρασίνου αλλά και μέσα σε αυτόν τον χώρο να αναπτύξουμε και άλλες δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Και ενδεχομένως, γιατί όχι, σε συνεννόηση με τον ιδιωτικό τομέα να εξασφαλίσουμε ότι το έργο αυτό θα είναι και μακροπρόθεσμα βιώσιμο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και τη συντήρηση αυτού του πολύ όμορφου χώρου πρασίνου”, κατέληξε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More