Εξαφάνιση 20χρονου: Παραθρησκευτικές οργανώσεις καταγγέλει ο πατέρας του

Silver alert έχει εκδοθεί για την εξαφάνιση του 20χρονου, Νικόλα Θεοδωρίδη, ο οποίος αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου.

Οι έρευνες της οικογένειας του νεαρού, στρέφονται σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, καθώς το τελευταίο στίγμα του 20χρονου εντοπίστηκε σε πόλη της Δανίας, όπου λειτουργούν κοινόβια νέων.

«Ο Νίκος αποκλείεται να έχει σκεφτεί όλα αυτά μόνος του, σε καμία περίπτωση, υπήρχε συγκεκριμένος σχεδιασμός. Μπορούμε να πούμε ότι πήγε στο στόμα του λύκου με τα πόδια του, δηλαδή κάτι του τάξανε και πήγε με τη θέλησή τους, αυτό που του τάξανε δεν ήταν αυτό που περίμενε ο ίδιος» δήλωσε ο πατέρας του στο Star.

Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κοπεγχάγη, στο Ροσγκίλντε και το Σκίμπι, πιο μακριά στην Οντένσε ή βορειότερα στο Άαλμποργκ, όπου μάλιστα εθεάθη για τελευταία φορά, υπάρχουν πολυμελείς σέxτες, οι οποίες ζουν με βάση την αρχή της αυτοδιαχείρισης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια ερευνά τις παραθρησκευτικές οργανώσεις.

«Έξω από το Άαλμποργκ υπάρχει μια παραθρησκευτική οργάνωση όπου ζουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία κατά κάποιο τρόπο είναι εγκλωβισμένα. Έχουν παιδιά, τα οποία εργάζονται πάρα πολλές ώρες την ημέρα, στην ουσία τους εκμεταλλεύονται» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Ο πατέρας του Νικόλα φοβάται πως το μυστικό της εξαφάνισής του κρύβεται σε chat rooms δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού, το οποίο ο γιος του έπαιζε καθημερινά.

«Στο διαδίκτυο, εκεί πιστεύω ότι έγινε όλο το θέμα, έπαιζε αρκετές ώρες υπολογιστή. Όχι ότι φταίει το παιχνίδι, αλλά εισχωρούνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κάποιοι οι οποίοι μπορούν να κάνουνε κακό στα παιδιά μας» τόνισε ο ίδιος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More