Επίθεση δέχθηκε η Σταρ Ελλάς στον διαγωνισμό Miss World

Επίθεση δέχτηκε η Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα, σύμφωνα με καταγγελία της, από την συνδιαγωνιζομενή της, Μις Αυστραλία Sarah Marschke, στις προετοιμασίες Miss World που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το μοντέλο, η Marschke την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ραφαέλα Πλαστήρα στην εφημερίδα Espresso: «Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθα διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό»!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More