Επίθεση με βιτριόλι: Η «μαυροφορεμένη» είχε το υγρό σε θερμός – Ποια διαδρομή ακολούθησε

Όλο και πιο κοντά στην επίλυση της μυστήριας επίθεσης με βιτριόλι βρίσκεται η αστυνομία.

Οι αρχές έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ την Τετάρτη (03.06.2020), αναμένεται να απαντήσει – σχεδόν σίγουρα καταφατικά – και ο τρίτος πάροχος. Παράλληλα, η μαυροντυμμένη που κρύβεται πίσω από την επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα, φαίνεται να μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός.

Τι δείχνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Η αστυνομία έχει στα χέρια της όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ο όγκος των νέων πληροφοριών είναι πολύ μεγάλος, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι στα τέλη αυτής ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα. Και αυτό διότι όταν η γυναίκα – φάντασμα έφυγε από το σημείο της επίθεσης, έκανε ένα και μόνο τηλέφωνο, αφού κάλεσε ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Στο μεταξύ, από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι ο τρόπος μεταφοράς του καυστικού υγρού έγινε μέσα σε ένα θερμός. Από την πρώτη στιγμή η 34χρονη Ιωάννα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα τής έριξε μόνο μία φορά και ότι όλο το βιτριόλι έπεσε πάνω στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άγνωστη είχε προσέξει πολύ καλά να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Ξανά στο χειρουργείο η Ιωάννα

Την Τετάρτη (03.06.2020) η άτυχη Ιωάννα θα μπει και πάλι στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν να της μιλήσουν και να πάρουν κατάθεση.

Έτσι έφυγε από το σημείο αφού έριξε το βιτριόλι η «μαυροφορεμένη»

Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί με drone και απεικονίζει καρέ – καρέ το πώς διέφυγε ο άνθρωπος που κατέστρεψε την ζωή της Ιωάννας από το σημείο.

Φυσικά πρόκειται για αναπαράσταση με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ωστόσο δείχνει τα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, κατά τα οποία η -κατά τα φαινόμενα- γυναίκα που έριξε το βιτριόλι έστριψε αριστερά βγαίνοντας από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην συνέχεια διένυσε περίπου 20 μέτρα, στάθηκε στο πεζοδρόμιο και έλεγξε την κυκλοφορία, διασχίζοντας κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι ρεύμα.

Εκεί διέφυγε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες με ταξί, παραμένοντας ψύχραιμη όλη αυτή την ώρα…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More