Επιστρέφει κομψή και πρακτική τσάντα από τα ’90s

Aπό τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’00, οι τσάντες ώμου ήταν στην πρώτη γραμμή της μόδας. Τώρα, oι ίδιες τσάντες κάνουν μια δυναμική επιστροφή – και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες για αυτό. Έχουμε δει τις τελευταίες σεζόν τσάντες σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη και στυλ αλλά αυτό που αγαπάμε σε αυτές είναι η πρακτικότητα τους σε συνδυασμό με την απλότητα στο σχέδιο. Το κοντό λουράκι και το μικρό τους μέγεθος τους χαρίζει ένα cool και ανεπιτήδευτο στυλ κι ενώ είναι συμπαγείς είναι εκπληκτικά ευρύχωρες.

Για αυτό το φθινόπωρο / χειμώνα, η τσάντα ώμου έχει γίνει ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Έχει μια δόση νοσταλγίας (ποια δεν θέλει να ντυθεί όπως η Rachel, την εποχή του Ralph Lauren;) αλλά είναι αρκετά μοντέρνα και κομψή για να φορεθεί τώρα. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι απολύτως πρακτική, αφού αφήνει ελεύθερα τα χέρια μας.

Πηγή: www.marieclaire.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More