Επιστρέφει το “καφέ της Χαράς” – Δείτε την ημερομηνία

Η πολυαγαπημένη σειρά επιστρέφει με κάθε επισημότητα στις τηλεοπτικές συχνότητες, με τον Χάρη Ρώμα να ανακοινώνει την ημερομηνία “επιστροφής” του νέου κύκλου.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως το “καφέ της Χαράς” θα επιστρέψει στις 17 Ιανουαρίου του 2020, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων του ΑΝΤ1.

«Το Καφέ της Χαράς θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα. Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More