Επιτροπή Δεοντολογίας: Νέα παράταση θέλει ο Ολυμπιακός λόγω ΠΑΟΚ

Παράταση ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός για την κατάθεση υπομνήματος προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, το πόρισμα της οποίας φέρνει τους «ερυθρόλευκους», τον Ατρόμητο και 15 φυσικά πρόσωπα, αντιμέτωπα με κατηγορίες για χειραγώγηση αγώνων, με αποτέλεσμα να προτείνει ακόμη και τον υποβιβασμό των δύο ομάδων καθώς και την ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σπανό.

Πριν από λίγες ημέρες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ μέσω της οποίας ζήτησαν την αξιολόγηση επιπλέον στοιχείων προκειμένου να διευρυνθεί το κατηγορητήριο των Πειραιωτών. Αυτά εμπεριέχονται στον φάκελο της ποινικής δικογραφίας στην οποία κατηγορούμενος είναι ο Ολυμπιακός. Τα εν λόγω στοιχεία δεν είχαν ληφθεί υπόψιν στο πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας από την εισηγήτρια κ. Σπανού.

Αντίθετα, κανονικά κατέθεσε το υπόμνημα του ο Ατρόμητος αλλά και ο πρώην προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More