Επτά φορές ισόβια στον serial killer της Κύπρου

Σε επτά φορές ισόβια καταδικάστηκε ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μέταξάς, αφού κρίθηκε ένοχος για τις δολοφονίες 5 γυναικών και δύο παιδιών, με απόφαση του Μόνιμου κακουργιοδικείου Λευκωσίας, όπως αναφέρει το ΡΙΚ.

Ο 35χρονος ίλαρχος κατά την απολογία του ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, εξέφρασε την μεταμέλεια του για τα ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία διέπραξε.

Ο καθ’ ομολογία δράστης ζήτησε, κατά τη διαδικασία στο Κακουργιοδικείο, συγνώμη από τις ψυχές των θυμάτων του και τους συγγενείς τους, την οικογένεια του αλλά και όλη την κυπριακή κοινωνία.

Νωρίτερα, ο 35χρονος είχε παραδεχθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για το ότι εκ προμελέτης προκάλεσε βαριές κακώσεις στα θύματα, που επέφεραν το θάνατό τους, και τα απήγαγε με αυτό το σκοπό.

Τα θύματα είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Πηγή: euronews.com

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More