Εφαρμογή κινητού για ηχογραφημένα συνθήματα στα άδεια γήπεδα της Αγγλίας

Η τεχνολογία και οι εφαρμογές στις ηλεκτρονικές συσκευές έχουν πέραση εν μέσω πανδημίας και νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για δυνατότητα των οπαδών να στέλνουν το ηχητικό που θέλουν ν’ ακουστεί στο άδειο γήπεδο της ομάδας τους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Premier League.

Η Daily Mail είναι ξανά εκείνη που ασχολείται με τις εφαρμογές, μετά το δημοσίευμα που τόνιζε ότι θα υπάρξει Application με το οποίο θα ελέγχεται ο κόσμος για κορωνοϊό στην είσοδο των γηπέδων.

Τώρα, γίνεται λόγος για εφαρμογή μέσω της οποίας όλος ο κόσμος που θα παρακολουθεί τα ματς της ομάδας του από την τηλεόραση, θα μπορεί να στείλει ηχητικά συνθήματα, χειροκροτήματα και φωνές ώθησης ώστε ν’ ακούγονται από τα μεγάφωνα!

Όπως τονίζεται, κλαμπ όπως οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με γερμανική εταιρεία τεχνολογίας, την οποία φέρονται να έχουν συμβουλευθεί και ομάδες της Bundesliga.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More