‘Εφτασαν τα φορτηγά για την ανθρωπιστική βοήθεια της ΠΚΜ προς την Αλβανία(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Έφτασαν τα τέσσερα conteiners στο Άγαλμα του Βενιζέλου για να παραλάβουν τα υλικά για την ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Πιο συγκεκριμένα θα σταλθούν σε Δυρράχιο και Θουμάνι. “Επιπλέον, μαζεύτηκαν μέσα σε έξι μέρες πάνω από 18 τόνοι τροφίμων ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης” τόνισε ο Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της ΠΚΜ, Δημήτρης Ασλανίδης.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, “οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας έδειξαν γι’ ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που τους διακατέχει.

“Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς συγκεντρώθηκαν από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της περιοχής 18 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης. Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται με τέσσερα containers σήμερα για το Δυρράχιο, με οργανωμένο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα στελέχη της Περιφέρειας και όλων των Αντιπεριφερειών, που έφεραν σε πέρας αυτή την προσπάθεια, όπως και τους Δήμους, οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί”.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποδεικνύει γι’ ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της πολιτικής της. Στις δύσκολες στιγμές οφείλουμε με κάθε τρόπο να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More