Ζέρβας: Και αρχαία και μετρό, σύντομα και οικονομικά

Στις αντιδράσεις που προέκυψαν για το θέμα του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Δεν υπάρχει κανένας άλλος σε αυτήν την πόλη που να ασχολήθηκε τόσο πολύ με το θέμα όσο εγώ. Τα λάθη προκύπτουν από άγνοια και αν από κάποιους γίνεται διαστρέβλωση τότε δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα και το πληρώνει η πόλη” ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την απόσταση και την επανατοποθέτηση τα αρχαία θα επιστρέψουν εκεί που ήταν. Αυτοί που κάνουν τους χαρακτηρισμούς δεν ξέρω αν το 2013 ήξεραν ποιος είναι ο σταθμός Βενιζέλου” πρόσθεσε.

“Πάντα έλεγα ότι η προοπτική της πόλης είναι το μετρό. Πολλοί έλεγαν ότι η πόλη δεν χρειάζεται μετρό αλλά τραμ. Για να μη μιλάμε αποσπασματικά θα συγκαλέσω μία έκτακτη συνεδρίαση για το μετρό για να έρθουν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται. Θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση” σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

“Το ζητούμενο είναι και αρχαία και μετρό, σύντομα και οικονομικά. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ποιες είναι οι προοπτικές για το μετρό από υπεύθυνα χείλη” κατέληξε ο δήμαρχος.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More