Ζέρβας: «Μετρό στη Θεσσαλονίκη το 2023!»

Την πεποίθηση του ότι βρίσκεται σε καλά χέρια το μέτρο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας από τη σημερινή του επίσκεψη στους σταθμούς Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας.

του Μιχαήλ Παπαβασιλείου 

«Ασχολούμαι προσωπικά με το μετρό Θεσσαλονίκης εδώ και δέκα χρόνια. Γνωρίζω, αγαπώ και πονώ πολύ αυτό το έργο. Με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει η ζωή στη πόλη μας. Οι δυσκολίες για το έργο ήταν παρά πολλές. Δεν πρέπει να σταματήσουμε στις κακές κι δύσκολες στιγμές αυτού του έργου».

Στη συνέχεια τόνισε ποσό σημαντικό είναι “να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί, αλλά και πως βρίσκεται σε καλά χέρια και θα ολοκληρωθεί στο προαπαιτούμενο πλαίσιο, δηλαδή μέσα στο 2023”.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται εδώ να ελέγχει και να στηρίζει. Μετρό στη πόλη το 2023! Αν πάμε όλοι μαζί αυτός ο στόχος θα ολοκληρωθεί και θα μπορούμε όλοι μας να χρησιμοποιούμε αυτό το υπερσύγχρονο μέσο μεταφοράς», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορά υπήρξε και για την βιωσιμότητα και σωστή λειτουργία του μετρό μόλις ολοκληρωθεί, αλλά και για τον ΟΑΣΘ.
Για τις αρχαιότητες στους σταθμούς ο κ. Ζέρβας πρόσθεσε πως θα αντιμετωπιστούν με τον δέοντα σεβασμό, ώστε να γυρίσουν πίσω, αλλά και να τις θαυμάζουν οι μελλοντικές γενναίες.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More