Ζέρβας: Οι Έλληνες να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κ. Μητσοτάκη (VIDEO)

Συνομιλία είχαν πριν λίγα λεπτά σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία “ανάσα” πριν τις κρίσιμες εκλογές.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας, κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων πως “οι Έλληνες να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας: 

“Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μας συνδέουν ισχυροί φιλικοί και πολιτικοί δεσμοί. Το γεγονός ότι επέλεξε τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας τη Θεσσαλονίκη, μετρά πολύ για εμάς.

Οι Έλληνες έχουν ορίσει ποιο είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές.

Μετά από τόσα χρόνια κρίσης και οικονομικών δυσκολιών, απαιτούν μια νέα σελίδα, μια νέα αρχή και μια επιτυχή πορεία. Άλλωστε αυτό ήταν το κριτήριο που ψήφισαν οι Θεσσαλονικείς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θα χαρώ πολύ την επόμενη ημέρα η 8η Ιουλίου και η 1η Σεπτεμβρίου να είναι η απαρχή επιτυχιών και για τη χώρα και για την πόλη αντίστοιχα.

Είμαι σίγουρος ότι εφόσον οι Έλληνες δώσουν μεθαύριο την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας.

Η Θεσσαλονίκη, ως δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα είναι παρούσα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια αναδιάταξης της χώρας. Με μεγάλες υποδομές, με λειτουργική διοίκηση μέσα από θεσμικές αλλαγές στον Κλεισθένη και με ένα οικονομικό περιβάλλον που θα δημιουργείς νέο πλούτο και νέο εισόδημα για όλους.

Καλούμε τον κόσμο να πάει στις κάλπες, να ψηφίσει και να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του”.

Στο τέλος ο κ. Ζέρβας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε “είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης και της πατρίδας τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δείτε τις δηλώσεις του νέου δημάρχου της Θεσσαλονίκης: 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More