Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΟΚ, αιτείται εκδίκαση μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης με την Ξάνθη ζήτησε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague ο ΠΑΟΚ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας όπου εκδικάζεται η υπόθεση πολυ-ιδιοκτησίας να αναβληθεί η υπόθεση για μετά το κυριακάτικο (23/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα», ανέφερε ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

Το ίδιο ζήτησε από την πλευρά του και ο Τάκης Μπαλτάκος, που ανέλαβε την υπόθεση την περασμένη Παρασκευή, μέχρι να ενημερωθεί σχετικά κι ακολούθησε μισάωρη διακοπή για να συζητηθεί το θέμα.

Από εκεί και πέρα αναβολή πήρε η εκδίκαση της ένστασης του Πανιωνίου κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη. Η νομικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης επικαλέστηκε κώλυμα του δικηγόρου Χάρη Γρογηρίου. Η Ξάνθη δεν είχε αντίρρηση στο αίτημα που έγινε δεκτό. Ημερομηνία της εκδίκασης δεν ανακοινώθηκε.

Πηγή: sdna.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More