Ζητήματα αστυνόμευσης στη Θεσσαλονίκη έθεσε ο Αναστασιάδης στο Χρυσοχοΐδη

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης και του παρέδωσε υπόμνημα με το οποίο τον ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα αστυνόμευσης, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε οι ειδικές υπηρεσίες ΟΠΚΕ-ΔΙΑΣ-Άμεση Δράση κλπ. που δεν κινούνται σχεδόν καθόλου στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, να ενισχυθούν με προσωπικό και να επεκτείνουν την αστυνόμευση σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης.

Ζήτησε επίσης την αναβάθμιση σε Αστυνομικά Τμήματα των σταθμών Σοχού, Χαλάστρας και Πανοράματος, καθώς και την επαναλειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων Ν. Απολλωνίας και Διαβατών, περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή παραβατικότητα.

Τέλος, πρότεινε στον Υπουργό να αυξήσει τον αριθμό μετακίνησης αστυνομικών από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και ένα μέρος από τις επικείμενες προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών να τοποθετηθεί στη Γ.Α.Δ.Θ.

Ο κ. Αναστασιάδης κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More