Ζωηρό ενδιαφέρον Σαββίδη για το Capsis στο Ηράκλειο

Ισχυρό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον του Ομίλου Εταιρειών του Ιβάν Σαββίδη για τον τουριστικό κλάδο που αυτή τη φορά επεκτείνεται στην Κρήτη με επίκεντρο των διαπραγματεύσεων την απόκτηση ενός εμβληματικού ξενοδοχείου, του συγκροτήματος “Out of the Blue Capsis Elite Resort” στην Αγία Πελαγία.

Το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της κ. Ντίας Καψή, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Καθημερινής” τον Μάιο του 2018 είχε συνολικές οφειλές της τάξης των 177,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα στην αγορά εκτιμάται ότι μπορεί να πωληθεί στο πλαίσιο διαδικασίας ειδικής διαχείρισης έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το πολυτελές συγκρότημα (χρονολογείται από το 1978) που βρίσκεται σε έκταση 168 στρεμμάτων και έχει συνολικούς δομημένους χώρους 34.000τ.μ. ανασκευάστηκε πλήρως το 2007.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία που βρίσκεται στην περυσινή λίστα του «Forbes» με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη επιβεβαιώνουν στην εφημερίδα Πατρίς το ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου “Καψής” τονίζοντας ότι γίνεται εκτενής οικονομικός έλεγχος αναφορικά με τις οφειλές και τα έσοδα του ξενοδοχείου.

Πηγή: patris.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More