Ζώδια που θα απατήσουν

H απιστία είναι κάτι που αφορά τόσο γυναίκες, όσο και άντρες! Αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα των 3 ζωδίων που θα δούμε παρακάτω και είναι εύκολα να υποκύψουν στον πειρασμό ή είναι από τη φύση τους πολυγαμικά όντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτος στη λίστα των υπόπτων για να απατήσει είναι ο Δίδυμος, ένα ζώδιο που κάτι «μονό» δεν έχει στη ζωή του. Χωρισμένος και ο ίδιος στη μέση, από τη μια ο πιο εγκεφαλικός, από την άλλη ο πιο συναισθηματικός, ε, λογικό είναι να ψάχνεται σε δυο μεριές, αν δεν έχει ένα πρόσωπο που του καλύπτει όλες τις πλευρές. Συν το ότι από τη φύση του είναι σκανταλιάρης και περίεργος!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, ως παιδί της Αφροδίτης, έχει ανάγκη να τον κανακεύουν, να τον προσέχουν, να του κάνουν κομπλιμέντα και να τον έχουν στα ώπα-ώπα. Έχει κι από τη φύση του μια φιλαρέσκεια, ένα ναρκισσισμό, αλλά και χαρακτηριστική άνεση στο φλερτ, οπότε, αν το ταίρι του τον παραμελεί συστηματικά ή δε σχολιάζει μια αλλαγή στην εμφάνισή του, το ματάκι του σύντομα θα αρχίσει να παίζει και θα καταλήξει με όποιο πρόσωπο τον «κάνει θεό»!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι αρκετά εύκολο να κερατώσει… από λύπηση! Ναι, καλά διάβασες! Είναι από αυτούς που «ψαρώνουν» με το άκουσμα μιας πονεμένης ιστορίας αγάπης, μιας ταλαιπωρημένης και αδικημένης ύπαρξης και πρόθυμος να δώσει τον ώμο του για να κλάψουν και γενικά την παρηγοριά του! Εκεί κάπου μπλέκονται τα πράγματα και καταλήγει σε λάθος και -συνήθως- ακατάλληλη αγκαλιά.

Πηγή: queen.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More