Ηλεκτρικά πατίνια: Αποσύρεται η μία από τις τρεις εταιρείες από την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη

“Λουκέτο” βάζει στην Ελλάδα η εταιρεία πατινιών HIVE, που έκλεισε τα γραφεία της στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου 

Τα ηλεκτρικά πατίνια που υπήρχαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποσύρθηκαν λόγω συγκεκριμένης στρατηγικής που ακολουθεί η εν λόγω εταιρεία.

«Η απόφαση της HIVE ν’ αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη δεν σχετίζεται με την κανονιστική άδεια που θα βγει το επόμενο διάστημα από τον Δ. Θεσσαλονίκης, αλλά έγινε για λόγους στρατηγικής της εταιρείας που δεν γνωρίζουμε», ανέφερε στο Thesstoday.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας.

Η HIVE, ήταν θυγατρική του ομίλου Daimler – Mercedes και ξεκίνησε τη λειτουργία της στη χώρα μας πριν ένα χρόνο περίπου, ενώ πρωτοεμφανίσθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σεπτέμβριο.

Η απώλεια θέσεων εργασίας είναι κάτι που μας στενοχωρεί, διότι στο φινάλε, ως δήμος προσπαθούσαμε εκτός από το να βγει η κανονιστική άδεια, να διασφαλιστούν και οι θέσεις εργασίας αυτών των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More