ΗΠΑ: Τουρίστες «έβαλαν χέρι» στη Μίνι, τον Μίκι και τον Ντόναλντ

Καταγγελίες στην αστυνομία υπέβαλαν εργαζόμενοι που φοράνε τις στολές του Μίκι Μάους, της Μίνι Μάους και του Ντόναλντ Ντακ στο Walt Disney World υποστηρίζοντας ότι τουρίστες τους «έβαλαν χέρι».Η «Μίνι Μάους», μάλιστα, έφτασε στο σημείο να επισκεφθεί νοσοκομείο με πόνους στον αυχένα μετά από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι από μια γιαγιά ενώ ο «Μίκι Μάους» και ο «Ντόναλντ Ντακ» κατήγγειλαν ότι τουρίστες τους «χούφτωσαν».

Είχε προηγηθεί τον Νοέμβριο η σύλληψη ενός 51χρονου ο οποίος έπιασε το στήθος μιας εργαζόμενης που φορούσε στολή πριγκίπισσας της Disney ενώ φωτογραφίζονταν μαζί.

Σύμφωνα με την 36χρονη «Μίνι Μάους» η ηλικιωμένη γυναίκα την χτύπησε πέντε φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να χτυπήσει στον αυχένα της. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι δεν πιστεύει πως η γυναίκα τη χτύπησε με πρόθεση.

Ο γαμπρός της ηλικιωμένης είπε ότι πρόθεσή της ήταν να δείξει στον 2χρονο εγγονό της ότι δεν έπρεπε να φοβάται τη «Μίνι Μάους».

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, ένας 61χρονος έπιασε τρεις φορές το στήθος της «Μινι Μάους» με αποτέλεσμα, επειδή και άλλες φορές είχε καταγγελθεί από υπαλλήλους για τη εν γένει συμπεριφορά του, να του απαγορευθεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις της Disney.

«Όλοι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς στη δουλειά τους και εμείς ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να καταγγέλλουν οποιαδήποτε άβολη κατάσταση» δήλωσε εκπρόσωπος της Disney.

Πηγή: protothema.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More