Η «έξυπνη» πλατφόρμα ηλεκτρονικής διδασκαλίας για τη νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα είναι γεγονός

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, μπαίνει… με το δεξί και στη νέα εποχή διδασκαλίας, προσαρμοσμένης σε συνθήκες κοινωνικής απόστασης, με μια πλήρως διαδραστική πλατφόρμα! Στόχος του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα της χώρας μας, είναι να μεταφέρει την εκπαιδευτική εμπειρία της αίθουσας διδασκαλίας, στην οθόνη του υπολογιστή των χιλιάδων σπουδαστών του και για τις 95 ειδικότητες που παρέχει!

Μέσα από μια πολύ απλή, στη χρήση, εφαρμογή και μόνο με τον προσωπικό του λογαριασμό, κάθε σπουδαστής της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής οικογένειας της Ελλάδας θα μπορεί να παραλαμβάνει την ύλη των μαθημάτων του, όπως αυτή θα διδασκόταν σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Εξάλλου, οι σπουδαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο, όπου οι καταξιωμένοι καθηγητές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα παραδίδουν τα μαθήματα live, σαν να βρίσκονταν στην αίθουσα διδασκαλίας.

Επιπλέον, το iekalfalive.gr δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών, καθιστώντας ακόμα πιο άμεση την επικοινωνία, προκειμένου να επιλύονται όλες οι απορίες που τυχόν θα παρουσιαστούν από τη μελέτη της διδασκόμενης ύλης.

Έχοντας ουσιαστικά εισαγάγει τη διδασκαλία εξ αποστάσεως στην Ελλάδα (distance learning), το ΙΕΚ ΑΛΦΑ διαθέτει όλη την τεχνογνωσία για να διατηρήσει «ζωντανή» και ουσιαστική την εκπαιδευτική διαδικασία στις σημερινές συνθήκες, παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους χιλιάδες σπουδαστές του!

Με αφορμή τη νέα πλατφόρμα διαδικτυακής διδασκαλίας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοινώνει και την online επιστροφή του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα & Ευρώπη, του EDUCATION FESTIVAL 2020, και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, σε μια μοναδική εμπειρία διαδικτυακής σεμιναριακής εξειδίκευσης!

Coming soon…

Για περισσότερες πληροφορίες:

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More