Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Σειραγάκη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη και πάλι, σχεδόν δυο μήνες μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους, ο καταδικασμένος για παιδεραστία στο Ρέθυμνο Νίκος Σειραγάκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 56χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας οδήγησαν στη σύλληψη 56χρονου, απογευματινές ώρες χθες (09-07-2020) δυνάμει Βουλεύματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή και φυλάκισή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, για «Κατάχρηση ανηλίκων (άνω και κάτω των 14 ετών) σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση από γυμναστή- εκπαιδευτικό», «Αποπλάνηση παιδιών (άνω και κάτω των 12 ετών) κατά συρροή  και εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα» και «Αποπλάνηση παιδιών (14-15 ετών) κατά συρροή και εξακολούθηση σε απόπειρα» με συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More